Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Η Δύναμη του να Νιώθεις Καλά Τώρα

Πηγή: "Ask and It is Given" by Esther and Jerry Hicks (The Teachings of Abraham)


Λεγόμαστε Άμπραχαμ, και σας μιλάμε από την Άυλη διάσταση. Φυσικά, πρέπει να καταλάβετε ότι κι εσείς προέρχεστε από την Άυλη διάσταση. Έτσι, δεν είμαστε τόσο διαφο-ρετικοί μεταξύ μας. Ο υλικός κόσμος σας έχει προέλθει από την προβολή του Άυλου. Στην πραγματικότητα, εσείς και ο φυσικός κόσμος σας είστε προεκτάσεις της Άυλης Πρωταρχικής Ενέργειας.

Σε αυτό το Άυλο βασίλειο, δεν χρησιμοποιούμε λέξεις, γιατί δεν χρειαζόμαστε γλώσσα. Επίσης δεν έχουμε γλώσσες με τις οποίες να μιλάμε ή αυτιά με τα οποία να ακούμε, παρόλο που επικοινωνούμε τέλεια μεταξύ μας. Η Άυλη γλώσσα μας είναι μια γλώσσα δονήσεων, και οι Άυλες κοινότητές μας, ή οικογένειες, είναι οικογένειες πρόθεσης. Με άλλα λόγια, εκπέμπουμε αυτό που είμαστε, ως δόνηση, και άλλοι με παρόμοια πρόθεση συγκεντρώνονται. Αυτό ισχύει επίσης και στον υλικό κόσμο σας, αν και οι περισσότεροι από σας έχετε ξεχάσει ότι αυτό είναι έτσι.

Ο Άμπραχαμ είναι μια οικογένεια Άυλων Όντων που μαζεύτηκε φυσιολογικά μέσω της ισχυρής πρόθεσής μας να θυμίσουμε σε σας, τις υλικές προεκτάσεις μας, τους Νόμους του Σύμπαντος που κυβερνούν όλα τα πράγματα. Είναι πρόθεσή μας να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε ότι είστε προεκτάσεις της Πρωταρχικής Ενέργειας, ότι είστε ευλογημένες, αγαπημένες Υπάρξεις. Και ότι έχετε έρθει σ’αυτή την υλική χωρο-χρονική πραγματικότητα για να δημιουργήσετε με χαρά.

Όλοι όσοι είναι υλικά εστιασμένοι έχουν Άυλα ομόλογα. Δεν υπάρχει καμμιά εξαίρεση σ’αυτό. Όλοι όσοι είναι υλικά εστιασμένοι έχουν πρόσβαση στην ευρύτερη προοπτική αυτού που είναι Άυλο. Δεν υπάρχει καμμιά εξαίρεση σ’αυτό. Αλλά οι περισσότερες υλικές Υπάρξεις έχουν τόσο αποσπασθεί εξ αιτίας της υλικής φύσης του πλανήτη σας, ώστε έχουν αναπτύξει ισχυρά σχήματα αντίστασης που ακυρώνουν την καθαρή σύνδεσή σας με την Πηγή σας. Πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε εκείνους που επιζητούν να θυμηθούν αυτή τη σύνδεση.

Ενώ όλοι οι υλικοί άνθρωποι έχουν πρόσβαση στην καθαρή επικοινωνία με το Άυλο, οι περισσότεροι δεν έχουν συνειδητά επίγνωση γι αυτό. Και συχνά, ακόμη κι όταν έχετε επίγνωση ότι αυτό είναι δυνατόν, διατηρείτε σκεπτικιστικές συνήθειες που ενεργούν ως αντίσταση εμποδίζοντας την ικανότητά σας για συνειδητή αλληλεπίδραση.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανοίγει ένα καθαρό κανάλι επικοινωνίας και είμαστε σε θέση να μεταφέουμε την κατανόησή μας, δονητικά, σε κάποιον που να μπορεί καθαρά να τη λάβει και να τη μεταφράσει. Και αυτό είναι που συμβαίνει εδώ μέσω της Εσθήρ. Προσφέρουμε τη γνώση μας, δονητικά, με έναν τρόπο που μοιάζει  με αυτό που καταλαβαίνετε ως ραδιοκύματα, και η Εσθήρ λαμβάνει αυτές τις δονήσεις και τις μεταφράζει στο υλικό λεκτικό ισοδύναμο. Δεν υπάρχουν, ωστόσο, επαρκείς υλικές λέξεις για να μεταφέρουν την ικανοποίηση και τη χαρά μας για το ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη γνώση μας σε σας, με αυτόν τον τρόπο, αυτή τη χρονική στιγμή.

Είναι ισχυρή επιθυμία μας να είστε ευχαριστημένοι εκεί που είστε τώρα ακριβώς, αυτή τη στιγμή – όπου κι αν είστε. Καταλαβαίνουμε πόσο παράξενα μπορεί να ηχούν σε σας αυτές οι λέξεις, αν βρίσκεστε σ’ένα σημείο που φαίνεται να είναι μακρυά από εκεί που θέλετε να είστε. Αλλά, η απόλυτη υπόσχεσή μας προς εσάς είναι, ότι όταν κατανοήσετε τη δύναμη του να νιώθετε καλά τώρα, ό,τι κι αν συμβαίνει, θα κρατάτε το κλειδί για την επίτευξη ο,τιδήποτε θέλετε.

Αυτές οι σελίδες έχουν ειδικά γραφτεί για να σας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας καθώς κι όλων των άλλων γύρω σας, και μπορεί να βρείτε κάποια από αυτά χρήσιμα, αλλά οι λέξεις πραγματικά δεν διδάσκουν. Η αληθινή γνώση σας προέρχεται από την εμπειρία της ίδιας σας της ζωής. Κι  ενώ θα είστε ένας συνεχής συλλέκτης εμπειρίας και γνώσης, η ζωή σας δεν είναι μόνο αυτό – έχει να κάνει με εκπλήρωση, ικανοποίηση και χαρά. Η ζωή σας έχει να κάνει με τη συνεχή έκφραση αυτού που πραγματικά είστε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου