Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η Νέα Βιολογία - Αντιστρέφοντας την Ηλικία

Πηγή: Το βιβλίο "Η Ρομφαία του Μιχαήλ" από τις Εκδόσεις "Κρύων"


Η βιολογία σας θα διαφοροποιείται σε διάφορα επίπεδα. Έχουμε αναφερθεί σε κάποια από τα συνήθη συμπτώματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής. Τώρα θα σας μιλήσουμε για κάποια από τα θαυμαστά πράγματα που σας περιμένουν. Η βιολογία σας είχε σχεδιαστεί για να διαρκεί εκατοντάδες χρόνια. Με την επανασύνδεση του DNA/RNA η διαδικασία της γήρανσης όπως τη γνωρίζετε θα σταματήσει. Θα είναι κοινότοπο να ζείτε 300 ή 400 χρόνια. Η ανθρώπινη βιολογία είναι ικανή, ακόμα και σήμερα, να ανανεώνεται ολοκληρωτικά. 

Αυτό θα το συνειδητοποιήσετε καθώς η ανθρωπότητα μπαίνει στο επόμενο στάδιο εξέλιξης. Με τη βοήθεια θεραπευτικών τεχνικών που δεν υπάρχουν ακόμα στην Αρένα του Παιχνιδιού, θα βρείτε σύντομα τρόπους να επιβραδύνετε την ανθρώπινη γήρανση. Αυτό έχει ήδη αρχίσει και θα είναι ο επόμενος τομέας όπου θα σημειωθεί επαναστατική πρόοδος. Όπως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση, αυτές οι πρόοδοι θα πραγματοποιηθούν ως αποτέλεσμα της έρευνας για θεραπείες των πολλών ασθενειών που υπάρχουν στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αφού κατανοηθεί η διαδικασία της γήρανσης, θα μπορέσετε να ανοίξετε την πόρτα στην αντιστροφή της ηλικίας. Δεν είναι ακόμα ώρα να συζητήσουμε αυτό το θέμα διεξοδικά, γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα που χρειάζεται να μπουν στη σειρά, πριν να αποκαλυφθεί. Προς το παρόν, απλώς να ξέρετε οτι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία οδεύετε.

Καθώς προχωράτε περισσότερο μέσα στις αλλαγές που σας περιμένουν, θα βρείτε ότι η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σας θα είναι πολύ ευκολότερη. Αυτό που ονομάσατε Ανώτερη Επικοινωνία δεν θα περιβάλλεται πλέον με μυστικιστική χροιά και θα γίνει κάτι το συνηθισμένο. Νέες λέξεις θα επικρατήσουν για να χαρακτηρίσουν αυτή τη φυσική διαδικασία επικοινωνίας. Οι λέξεις αυτές μπορεί να σας εκπλήξουν. Καθώς συμβαίνει αυτό, θα έχετε επίσης καθαρή επικοινωνία ο ένας με τον άλλον. 



Μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει σε πλήρη επαφή μεταξύ των ανθρώπων, επειδή το Εγώ μπορούσε να λειτουργήσει μόνο μέσα στο διαχωρισμό. Αυτό ήταν μια αναγκαία ψευδαίσθηση οφειλόμενη στην πολικότητα της Αρένας του Παιχνιδιού. Ζώντας σε κατάσταση επιβίωσης, αν το  Εγώ βίωνε μια τέτοια ανοικτή επικοινωνία, απλώς θα διέγραφε την όλη εμπειρία. Αυτή η προηγμένη επικοινωνία θα οδηγήσει σε αυξημένη επίγνωση της σύνδεσής σας με το κάθε τι. Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο μιλώντας σας για τη σημασία που έχει το κεντράρισμα της ίδιας σας της ενέργειας. Αυτό έγινε με σκοπό να σας προετοιμάσουμε γι αυτή τη σύνδεση. Κεντράροντας τη δική σας ενέργεια, θα καταστεί δυνατόν να βιώνετε ολοκληρωτική σύνδεση με τα πάντα, χωρίς να χάνετε τον εαυτό σας μέσα σ'αυτή την εμπειρία.


Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στον τομέα του ύπνου. Πολλοί από σας που είστε στις υψηλότερες δονήσεις, βιώνετε ήδη αλλαγές στις συνήθειες του ύπνου. Θα συνεχίσουν να διαφοροποιούνται καθώς προοδεύετε. Αποτελούν μια φυσική κατάσταση, είναι μέρος της προόδου που κάνετε και δεν χρειάζεται να τις φοβάστε. Τελικά, θα χρειάζεστε μόνο σύντομες περιόδους ανάπαυσης για να ανανεώνετε την ενέργειά σας. Αυτό δεν θα οφείλεται μόνο στην προηγμένη βιολογία, αλλά και στο ότι θα μάθετε να κατευθύνετε την ενέργεια αντί να την μετατρέπετε σε θερμότητα. Περισσότερα γι αυτό το θέμα θα δοθούν προσεχώς. Καθώς η Γη συνεχίζει να ανεβάζει τις δονήσεις της, η πίεση στον πλανήτη θα γίνει αισθητή ως ένα κύμα που τον περικυκλώνει, Καθώς αυτό το κύμα περνάει, θα εκδηλωθεί κυρίως ως μια περίοδος όπου υπάρχει δυσκολία στον ύπνο. Όλοι στην Αρένα του Παιχνιδιού θα το νιώσουν με κάποιο τρόπο, αλλά εκείνοι που προηγούνται δονητικά θα είναι πιο ευαίσθητοι σ'αυτό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου