Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ενα Ειδεχθές Έγκλημα Χαρακτηριστικό της Σκοτεινής Κλίκας

Από τον Σουάμι Σεβαράτνα, 16 Νοεμβρίου 2015





Το μακελειό που έγινε στο Παρίσι την Παρασκευή με τα 129 θύματα και συγκλόνισε την ανθρωπότητα είναι έργο της Σκοτεινής Κλίκας. Είναι πολύ σημαντικό να μην πέσετε στην παγίδα του θρησκευτικού μίσους ζητώντας εκδίκηση, καθώς αυτό ακριβώς θέλει και η Σκοτεινή Κλίκα, η οποία στηρίζει τη στρατηγική της στις προβλέψιμες αντιδράσεις των μαζών. Έχει φροντίσει, μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος το οποίο ελέγχει, οι μάζες να μην έχουν δική τους ανεξάρτητη σκέψη, αλλά κατασκευασμένη και κατευθυνόμενη, όπως συμφέρει τα σχέδιά τους.

Αυτήν ακριβώς την προβλέψιμη αντιδράση των μαζών έχει σκοπό να κατευθύνει προς ένα 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι το οποίο έχει απόλυτη ανάγκη για την επιβίωσή της και γι αυτό έκανε ό,τι έκανε στο Παρίσι. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να το πετύχει. Η αφύπνιση της ανθρωπότητας προχωράει με ταχείς ρυθμούς κι αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα οτι η φρίκη ενος παγκόσμιου πολέμου δεν πρόκειται να βιωθεί ξανά. Η ανθρωπότητα έχει πάρει το μάθημά της. Στο παρελθόν, η Κλίκα το έχει κάνει αυτό με μεγάλη επιτυχία με τους 2 παγκόμιους πολέμους που σχεδίασε κι εκτέλεσε. Αναρίθμητα τα θύματα κι απο τις δύο πλευρές. Σε έναν πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές και η Κλίκα το ξέρει πολύ καλά αυτό, καθώς αυτή είναι η μόνη κερδισμένη.

Ένα καταπληκτικό επίτευγμα της Σκοτεινής Κλίκας (dark cabal) είναι ότι έχει καταφέρει να μην έχει ακούσει καν ο μέσος άνθρωπος παγκοσμίως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον όρο αυτό "σκοτεινή κλίκα", ενώ αναφερόμαστε σε αυτούς που ασκούν επαχθή εξουσία πάνω στον πλανήτη επί 13.000 χρονια. Όλοι όμως, τα τελευταία χρονια, έχετε ακούσει τον όρο "Illuminati" που σημαίνει "πεφωτισμένοι". Ο όρος αυτός αναφέρεται στην ίδια ομάδα, μόνο που είναι παραπλανητικός, καθώς αυτοί οι άνθρωποι (κακώς τους αποκαλώ ανθρώπους) δεν έχουν καμμιά σχέση με το Φως. Αντίθετα είναι λάτρεις κι εκφραστές του Σκότους. Θα τους βρείτε επίσης και με τον όρο New World Order, που επίσης είναι παραπλανητικός.

Πριν 12 περίπου χρόνια ήλθα για πρώτη φορα με το θέμα, μέσω του καταπληκτικού βιβλίου του David Icke "The Biggest Secret" που μπορείτε να το προμηθευτείτε δωρεάν στη διεύθυνση http://david.icke.free.fr/files/[EN]%20-%20David%20Icke%20-%20The%20Biggest%20Secret.pdf. Κυκλοφορει και στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ με τίτλο " Το Μυστικό Όλων των Εποχών". Το είχα αγοράσει το 2003 κι αφού διάβασα περί τις 200 σελίδες, το άφησα, έχοντας πάρει τη βασική πληροφόρηση που χρειαζόμουν, μη αντέχοντας την περαιτέρω λεπτομερειακή εξιστόρηση των ειδεχθών εγκλημάτων της Κλίκας. Ο συγγραφέας αναφέρεται σε αυτούς ως "ερπετοειδεις" (reptilians), μια κακόβουλη εξωγήινη φυλή, που εξουσίασε την ανθρωπότητα για 13.000 χρόνια διαδεχόμενη τους Άτλαντες.

Η έρευνα που ξεκίνησα στη συνέχεια στο Διαδίκτυο μου αποκάλυψε ότι οι ερπετοειδείς ή Anunnaki, όπως είναι το όνομά τους, μετακόμισαν πριν 20 χρόνια στο στρατόπεδο του Φωτός! Αποχωρώντας από την εξουσία, άφησαν στις καρέκλες τους εκείνους που πριν ήταν τα τσιράκια τους και είναι αυτοί στους οποίους σήμερα αναφερόμαστε ως 'Σκοτεινή Κλίκα'.

Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι: 

  1. Υψηλή ευφυία
  2. Μανία με την εξουσία
  3. Απόλυτη έλλειψη συμπόνοιας

Ελέγχουν, για πολύ λίγο ακόμη, όλα εκείνα που μπορούν να τους εξασφαλίσουν τη χειραγώγηση των μαζών. Κυβερνήσεις, οργανωμένες θρησκείες, το παγκόσμιο χρηματο-πιστωτικό σύστημα, ΜΜΕ, εκπαιδευτικό σύστημα, ιατρική, φαρμακοβιομηχανίες, όλα είναι πιόνια στα χέρια τους. Για πολύ λίγο ακόμη. Αυτό είναι το χαρμόσυνο νέο, που περιμένουμε εδώ και μερκά χρόνια.

Πολύ σύντομα, έρχονται μαζικές συλλήψεις της Σκοτεινής Κλίκας κι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μια Μεγάλη Γιορτή που θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για τη Νέα Εποχή. Να περιμένετε τα καλύτερα γιατί έρχονται και είναι πολύ κοντύτερα από όσο φαντάζεστε. 


Εύχομαι σε όλους Αγάπη, Φως κι Ευημερία.

Σουάμι Σεβαράτνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου