Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά για τα UFO

Πηγή: http://neoellhn.blogspot.com/2011/10/blog-post_9536.html#ixzz1c00NzCFc


Για “παραπληροφόρηση” κατηγορεί τον αστροφυσικό Stephen Hawking, ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Paul Hellyer. “Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Hawking, αλλά επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ίσως και χιλιετίες”, υποστηρίζει ο Καναδός πολιτικός. (Σχόλιο Σ. Σεβαράτνα: Συγχαρητήρια στον Καναδό πολιτικό. Μακάρι να βρει μιμητές.)


Αφορμή για το ξέσπασμά του, ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του αστροφυσικού περί των καταστροφικών συνεπειών που θα έχει για τη Γη, πιθανή έλευση εξωγήινων ( “Stephen Hawking: “Οι εξωγήινοι υπάρχουν!”). Σύμφωνα με τον καναδικό τύπο, ο πρώην υπουργός, διαφωνεί ριζικά με αυτήν την άποψη και εξηγεί το γιατί: “Τα διαστημόπλοια των εξωγήινων, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην τεχνολογική εξέλιξη του πλανήτη μας! Οι οθόνες των υπολογιστών μας, για παράδειγμα, έχουν τις ρίζες τους σε ξένα διαστημόπλοια. Τα μικροτσίπ και οι οπτικές ίνες, επίσης είναι δύο μόνο από τα πολλά πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα έφτασαν σε εμάς μέσα από τη συντριβή εξωγήινων σκαφών”! 


Κατηγορώντας τον Hawking για εκφοβισμό της ανθρωπότητας και δημιουργία αρνητικού κλίματος απέναντι στους εξωγήινους, ο Καναδός πολιτικός συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι, ένας επιστήμονας της φήμης του, συμβάλει σε αυτό που λέμε παραπληροφόρηση για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό θέμα.” 
Οι ανησυχίες του υπουργού Άμυνας για… Διαγαλαξιακό πόλεμο! 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul Hellyer, εκφράζει δημοσίως τις απόψεις του περί εξωγήινων επισκέψεων. Ο λόγος του στο “Συμπόσιο Εξωπολιτικής” που έγινε το 2005 στο Τορόντο του Καναδά είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει: “Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου, αφού ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήι
vους. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να εμπλακούμε σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας.”  (Σχόλιο του Σ. Σεβαράτνα: Ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί να έχει αυτή την ανόητη πρόθεση, δεν θα μπορέσει όμως να κάνει τίποτα μπροστά σε μια τεχνολογία απείρως πιο προηγμένη. Όπως αναφέρεται σε προηγούμενες δημοσιεύσεις σ'αυτό το blog, έχουν ήδη εξουδετερωθεί όλα τα πυρηνικά όπλα της Σκοτεινής Πλευράς καθώς και οι μυστικές υπόγειες βάσεις τους. Η παραμονή τους στην εξουσία, την οποία λατρεύουν, μετράει μέρες και το ξέρουν. Ό,τι κάνουν είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις τους με σκοπό να παραμείνουν όσο γίνεται περισσότερο σε αυτή, αρνούμενοι να φύγουν από εκεί με το καλό, δηλαδή την πειθώ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου