Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ενέργεια Rainbow


Από την Σταυρούλα Γλένη (www.aametatroninourlives.com)

Η λέξη Rainbow στα ελληνικά σημαίνει Ουράνιο Τόξο. Είναι η ενέργεια που αποτελείται από όλες τις ενέργειες-ακτίνες φωτός, συνδυασμένες μεν αλλά και αυτόνομες, η κάθε μια μεταδίδοντας τις δικές της ιδιότητες και χαρακτηριστικά και όλες μαζί λειτουργώντας ως ένα αδιαίρετο σύνολο. Είναι ενέργεια που μέχρι πρόσφατα δεν ήταν προσβάσιμη από το Γήινο πεδίο, λόγω της πολύ υψηλής συχνότητας της δόνησής της.


Όπως πολλοί από σας θα ξέρετε, η Γη από την εποχή της Πτώσης βρίσκονταν στην συχνότητα δόνησης του φόβου, και η ανθρωπότητα επίσης παγιδευμένη σε αυτήν, από ελεύθερη βούληση, μεν, παγιδευμένη παρόλα αυτά. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει υπάρξει συνδυασμένη προσπάθεια από όλους τους εργάτες του Φωτός, να ανοίξει μια δίοδος για την συχνότητα της Αγάπης. Αργά αλλά σταθερά αυτό έχει αρχίσει να υλοποιείται, έτσι επιτρέποντας στις Οντότητες Ανώτερου Φωτός να μας βοηθήσουν. Βοήθεια που έρχεται ως αποτέλεσμα της έκκλησης της ανθρωπότητας για την ταυτόχρονη ανάληψη της Γης και των παιδιών της. Το άνοιγμα της διόδου προς τις ενέργειες της συχνότητας της Αγάπης, είναι ακριβώς αυτό που κατέστησε δυνατή την είσοδο ενεργειών στο Γήινο πεδίο όπως η ενέργεια Rainbow.


Η είσοδος αυτή γίνεται μόνο από άτομα κατεξοχήν συντονισμένα από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, εφόσον αυτός και η ενέργεια του Ουράνιου Τόξου είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι. Η ενέργεια Rainbow είναι ένα δώρο του Πατέρα, δοσμένο σε εμάς από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, κατευθείαν από την 9η διάσταση. Μόνο όποιος είναι συντονισμένος με την Αγάπη Άνευ Όρων και έχει υπερβεί την συχνότητα του Φόβου, μπορεί να την φέρει στο Γήινο πεδίο, έτσι ώστε αυτή να γειωθεί και να βοηθήσει στην γείωση της δόνησης της Αγάπης και την τελική υπεροχή της έναντι του Φόβου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου