Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Μήνυμα Αγάπης από τους Πλειάδειους

https://sites.google.com/site/aggeloisthgh/angelika-menymata/menyma-agapes-apo-tous-pleiadious


«Αγαπημένε μας,

Είσαι στο δρόμο της Σοφίας. Διανύεις το Πνευματικό σου Μονοπάτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Για να καταλάβεις πώς σε βλέπουμε και πόσο χαιρόμαστε για την πνευματική σου εξέλιξη, οραματίσου πως είσαι ένα μικρό μυρμηγκάκι, που κάνει τις συνηθισμένες του εργασίες στον κήπο της αυλής κάποιου ανθρώπου. Βέβαια το μυρμήγκι είναι ένα πλάσμα που λειτουργεί στις 2 διαστάσεις, πράγμα που σημαίνει πως για αυτό η πραγματικότητα του μοιάζει σαν αυτή που ζωγραφίζει κανείς σε ένα κομμάτι χαρτί. Ο άνθρωπος μπορεί να σταθεί ακριβώς από πάνω του, αλλά το μυρμήγκι θα δει μόνο τη σκιά του. Κάπως έτσι είναι και στη δικά μας σχέση. Εσύ ως άνθρωπος λειτουργείς στις 3 διαστάσεις, όμως οι Άγγελοι και ολόκληρη η Οικογένεια του Φωτός ζει και υπάρχει από τις 5 διαστάσεις και πάνω, για αυτό τα τρισδιάστατα μάτια σου δεν μπορούν να μας αντιληφθούν με ευκολία.

Δεν θα χαιρόσουν, αν μία μέρα ενώ παρατηρούσες ένα μυρμηγκάκι να μεταφέρει ένα σπόρο στη φωλιά του, αυτό σταματούσε, γυρνούσε, ύψωνε το κεφάλι του και συνειδητοποιούσε την ύπαρξη σου; Αν σε ρωτούσε κάτι; Δεν θα του απαντούσες με μεγάλη χαρά; Δεν θα το καθοδηγούσες ως ανώτερο ον που είσαι; Δεν θα χαιρόσουν πολύ για την εξέλιξη του;

Τόσο πολύ χαιρόμαστε και ακόμα περισσότερο για εσένα, που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να το περιγράψουμε! Συνέχισε την καλή δουλειά. Έχεις την αγάπη και την υποστήριξη όλων μας.

Είμαστε οι Πλειάδιοι Αδερφοί σου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου