Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ο Μεγάλος Ύπνος

Source: http://nesara.insights2.org


Πρόκειται για μια περίοδο όπου η ανθρωπότητα και η Μητέρα Γη θα μπει σε «στάση» - μια περίοδο ακούσιας χειμέριας νάρκης, έτσι ώστε οι Ουράνιοι να μπορέσουν «να κάνουν καθαριότητα». Αυτό θα επηρεάσει την πανίδα και τη χλωρίδα καθώς και τους ανθρώπους. Επίσης, τα ηλεκτρόνια θα σταματήσουν να κινούνται. Αυτό σημαίνει οτι ο ηλεκτρισμός και τα ηλεκτρονικά θα μπουν σε αναστολή λειτουργίας.


Αυτό το γεγονός αρχικά ανακοινώθηκε με την έννοια οτι η απομάκρυνση των Illuminati ήταν ανάγκη να γίνει ως προτεραιότητα πριν τις Αποκαλύψεις. Αυτοί θα απομακρυνθούν από τον πλανήτη και θα οδηγηθούν σε πολλούς προορισμούς, όπου θα έχουν την εμπειρία του Κενού ή θα ξαναζήσουν συνθήκες Λίθινης Εποχής. Μερικοί από αυτούς θα ξε-δημιουργηθούν (θα πάνε για “ανακύκλωση”), μερικοί θα αποφασίσουν τελικά να ενταχθούν στο Φως. Στο μεταξύ έχουμε αναβολή στην αναβολή, καθώς ο Άτον περιμένει την πιο κατάλληλη στιγμή.


Αυτή τη χρονική περίοδο, η αυξημένη δραστηριότητα φωτονίων θα εξαλείψει επίσης τα άτομα με υψηλό βαθμό αρνητικών δονήσεων. Τα σώματά τους θα συγκεντρωθούν και θα αποτεφρωθούν, ενώ οι ψυχές τους θα μεταφερθούν σε μια πιο κατάλληλη τοποθεσία. Η ανθρωπότητα δεν θα αναγκαστεί να δει αυτό το αποτρόπαιο θέαμα.


Οι Ουράνιοι θα καθαρίσουν επίσης το περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά ξυπνώντας να βρεθούμε στην αρχή μιας αληθινά ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.


Τα ρολόγια θα σταματήσουν, έτσι δεν θα υπάρχει με το ξύπνημα εμφανής ένδειξη της καθυστέρησης. Οι εποχές όμως θα έχουν προχωρήσει.


Αυτό θα κρατήσει απο 3 μέχρι 6 εβδομάδες ή και περισσότερο. Στη διάρκεια του διαστήματος αυτού το 30% του πληθυσμού του πλανήτη θα απομακρυνθεί. Θα είναι εκείνοι της Σκοτεινής Πλευράς και τα τσιράκια τους. Θα μπορούσε κανείς να περιμένει ότι σε μερικές χώρες ή περιοχές αυτό το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο απο 30%, σε άλλες ίσως μικρότερο. Φανταστείτε ξυπνώντας να ανακαλύψετε έναν κατά πολύ μειωμένο πληθυσμό… Μιλάμε για “Σοκ και Δέος”…


Μετά το σταμάτημα και την απομάκρυνση της μόλυνσης από την ατμόσφαιρα, το έδαφος και τους ωκεανούς της Γης, δεν θα υπάρχουν πηγές μόλυνσης της ατμόσφαιρας απο κινητήρες με καύσιμα όπως βενζίνη και πετρέλαιο, καθώς αυτά θα παύσουν να λειτουργούν. Έτσι, οι μεταφορές θα επηρεαστούν σοβαρά και η ανάγκη για νέες μηχανές θα είναι μεγάλη. Θα έχουμε όμως τη βοήθεια της εξωγήινης τεχνολογίας ώστε αυτό να ξεπεραστεί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου